Dacrobatia Organization ry

Dacrobatia Organization ry on tuore yhdistys, joka on perustettu keväällä 2022. Yhdistyksen tavoitteena on soveltavan liikunnan ja erityisryhmien esteettömän harrastustoiminnan kehittäminen sekä mielenterveyden edistäminen muiden asiakasryhmien lisäksi.

Lisäksi Dacrobatia Organization ry järjestää vuosittain Chair Dance & Chair Acrobatics SM&Showcase tuolitanssi- ja akrobatiakilpailut, jotka ovat Suomen ainoat laatuaan. Pääset tutustumaan kilpailuihin tarkemmin tästä.

Yhdistyksen tarjoamat tunnit ja toiminta ovat helposti lähestyttäviä ja sovellettavissa erilaisiin tarpeisiin, jotta kaikilla on mahdollisuus erilaisiin harrastuksiin sekä kehokokemuksiin. Lajeinamme ovat mm. tankotanssi, ilma-akrobatia, ilmajooga, sosiaalinen sirkus, flow arts sekä tuolitanssi ja -akrobatia. Näitä kaikkia lajeja sovelletaan osallistuvan asiakkaan mukaan moniammatillisen osaamisemme avulla.

Yhdistyksen toiminnan tavoitteena on mielenterveyden edistäminen, liikkeen terapeuttinen vaikutus ja sosiaaliset kontaktit sekä erilaiset psykofyysisen hyvinvoinnin tavoitteet. Tavoitteenamme on myös kehittää soveltavan ja esteettömän liikunnan tapoja sekä toimintamalleja. Luomme positiivisuutta ja autamme ihmisiä löytämään uusia tapoja liikkua sekä kuntoutumismuotoja.

Haluamme mahdollistaa taiteen kokemisen ja itse tekemisen. Kohderyhmäämme ovat kaikki lapsista senioreihin, lapsi-vanhempi- yhdistelmät, perheet sekä erilaiset soveltavan liikunnan asiakkaat. Emme halua rajata ketään pois lajiemme parista turvallisen tilan periaatteiden mukaisesti, vaan meille ovat tervetulleita kaikki iästä, taustasta ja rajoitteista huolimatta. Noudatamme kaikessa toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita, jotka pääset lukemaan täältä.

Haluamme osaltamme edistää paikallista yhteisöllistä toimintaa, tuoda paikallisia yhteen sekä tarjota kokemuksia ja lajeja, joita muuten ei pystyisi ehkä harrastamaan. Liikunnan kentältä on myös erilaisista soveltavan liikunnan suunnista tullut toiveita ja tarpeita vastaavanlaiselle toiminnalle, sillä sitä ei tarjota muualla eikä kaikkia liikkujia kiinnosta perinteisemmät lajit.

LIITY JÄSENEKSI?

Meidän jäsen voi olla kuka vain, yksityishenkilö, yritys tai yhdistys.

Pääset liittymään jäseneksi oheisen jäsenkaavakkeen kautta tai laittamalla meille sähköpostia dacrobatia@gmail.com. Jäsenkaavakkeeseen pääset tästä. Lisätietoa jäsenyydestä ja jäseneduista löydät LIIITY JÄSENEKSI -SIVULTA.

Hallitus 2024

Puheenjohtaja Piia Henttinen

Sihteeri ja rahastonhoitaja Iris Sundelin

Hallituksen jäsen Tintti Mikkonen

Hallituksen jäsen Elina Honkonen

Seuraa Facebookissa

Seuraa Instagramissa